La segona conferència del cicle 'Ambaixadors de cultura' ens proposa un debat sobre periodisme polític - San Juan de Ribera
18898
post-template-default,single,single-post,postid-18898,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-7.3,vc_responsive

La segona conferència del cicle ‘Ambaixadors de cultura’ ens proposa un debat sobre periodisme polític

L‘Escola Europea de Pensament Lluís Vives i el Col.legi Major Sant Joan de Ribera (Burjassot) organitzaren la segona conferència del cicle Ambaixadors de cultura, que en esta ocasió es va convertir en un Debat sobre periodisme polític.  La cita va fer que s’ompliguera l’Aula Magna del Centre Cultural la Nau de la Universitat de València (UV).

La xarrada va tindre com a convidats dos excepcionals periodistes: el català Enric Juliana i el valencià Ferran Belda. La presentació de l’acte va ser a càrrec de Santiago Pastor, president de l’Associació d’Antics Col.legials del CM Sant Joan de Ribera.

L’Escola Europea de Pensament Lluís Vives depén del Vicerectorat de Cultura i Societat de la Universitat de València, des d’on aglutina a altres actors de l’administració pública i de la societat civil.

Enric Juliana Ricart (Badalona, 1957) és periodista i escriptor. Actualment ocupa el lloc de director adjunt en el diari La Vanguardia, del qual va ser corresponsal a Itàlia entre 1997 i 2000. En els anys 90 va treballar en TVE i en El País. Col.labora en diferents tertúlies televisives.

Ferran Belda Pérez (Xàtiva, 1954) és llicenciat en Història Contemporània per la Universitat de València i en Ciències de la Informació per l’Autònoma de Barcelona. Fou director del diari Levante-EMV en dos periodes: entre els anys 1987 i 1998, i des de 2009 fins 2013. Posseeix el Premi Llibertat d’Expressió que atorga la Unió de Periodistes Valencians.