Ignacio Sánchez-Cuenca, sobre els intel.lectuals davant el nacionalisme espanyol - San Juan de Ribera
dretes, esquerres, debat polític, debate político,
19206
post-template-default,single,single-post,postid-19206,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-7.3,vc_responsive

Ignacio Sánchez-Cuenca, sobre els intel.lectuals davant el nacionalisme espanyol

Ignacio Sánchez-Cuenca Rodríguez, catedràtic de Ciència Política de la Universidad Carlos III de Madrid, va ser el convidat en la quarta i última conferència del curs que ha organitzat el Col.legi Major Sant Joan de Ribera de Burjassot, amb la col.laboració de l’Associació d’Antics Col.legials i l’Escola Europea de Pensament Lluís Vives del Vicerectorat de Cultura i Societat de la UV.

Ignacio Sánchez-Cuenca

Los intelectuales ante el nacionalismo español va ser el títol d’una xarrada que es desenrotllà el dimecres 17 d’abril de 2024, a les 18:00 hores, en l’Aula Magna del Centre Cultural La Nau de la Universitat de València (UV).

La presentació va ser a càrrec de Santiago Pastor Vila, president de l’Associació d’Antics Col.legials del CM Sant Joan de Ribera.

Ignacio Sánchez-Cuenca Rodríguez

Ignacio Sánchez-Cuenca va nàixer a València al 1966. És professor universitari de ciència política, articulista d’opinió i analista de l’actualitat política i social espanyola. Els principals temes que tracta en les seues obres són l’evolució de la democràcia a Espanya des de la Transició, el terrorisme a Europa en relació amb els moviments nacionalistes, la crisi sistèmica dels sistemes representatius d’occident o la deriva de l’esquerra política en Espanya.

Entre els seus llibres podem destacar La desfachatez intelectual (Catarata 2016), La impotencia democrática (Catarata, 2014) y La izquierda, fin de un ciclo (2019).