Jordi Amat tanca el cicle de conferències de l'Associació d'Antics Col.legials - San Juan de Ribera
19016
post-template-default,single,single-post,postid-19016,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-7.3,vc_responsive

Jordi Amat tanca el cicle de conferències de l’Associació d’Antics Col.legials

El filòleg i escriptor Jordi Amat tancà el cicle de conferències del curs 2022-2023 organitzat per l’Associació d’Antics Col.legials del Col.legi Major Sant Joan de Ribera de Burjassot amb la col.laboració de l’Escola Europea de Pensament Lluís Vives.

Contra el tabú dels interessos, la bona novel.la política va ser el nom amb el que es va produir la xarrada en l’Aula Magna del Centre Cultural La Nau de la Universitat de València (UV).

Amat és filòleg, critic literari i assagista especialitzat en les cultures catalana i espanyola dels segles XX i XXI.

Va ser presentat pel president de l’Associación d’Antics Col.legials, Santiago Pastor.

El filòleg Jordi Amat durant la seua conferència

Jordi Amat

Jordi Amat i Fusté va nàixer a Barcelona al 1978.

Llicenciat en filologia hispànica per la Universitat de Barcelona (2001) i format a la Unidad de Estudios Biográficos, les seues principals línies de recerca són la historia de la cultura política en Catalunya i Espanya durant el franquisme i l’estudi de l’escriptura biogràfica com a génere literari.

Ha editat clàssics de la no ficció hispànica i diverses biografies i assajos.