San Juan de Ribera | La segona conferència del cicle ‘Ambaixadors de cultura’ ens proposa un debat sobre periodisme polític
18898
post-template-default,single,single-post,postid-18898,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

La segona conferència del cicle ‘Ambaixadors de cultura’ ens proposa un debat sobre periodisme polític

L‘Escola Europea de Pensament Lluís Vives i el Col.legi Major Sant Joan de Ribera (Burjassot) organitzen la segona conferència del cicle Ambaixadors de cultura, que en esta ocasió es convertirà en un Debat sobre periodisme polític.  La cita serà el dimarts 31 de gener, a les 18:00 hores, en l’Aula Magna del Centre Cultural la Nau de la Universitat de València (UV).

La xarrada tindrà com a convidats dos excepcionals periodistes: el català Enric Juliana i el valencià Ferran Belda. La presentació de l’acte serà a càrrec de Santiago Pastor, president de l’Associació d’Antics Col.legials del CM Sant Joan de Ribera.

Les inscripcions per a poder accedir a la conferència es poden fer des del següent enllaç: Inscripcions Debat sobre periodisme polític.

L’Escola Europea de Pensament Lluís Vives depén del Vicerectorat de Cultura i Societat de la Universitat de València, des d’on aglutina a altres actors de l’administració pública i de la societat civil.

Enric Juliana Ricart (Badalona, 1957) és periodista i escriptor. Actualment ocupa el lloc de director adjunt en el diari La Vanguardia, del qual va ser corresponsal a Itàlia entre 1997 i 2000. En els anys 90 va treballar en TVE i en El País. Col.labora en diferents tertúlies televisives.

Ferran Belda Pérez (Xàtiva, 1954) és llicenciat en Història Contemporània per la Universitat de València i en Ciències de la Informació per l’Autònoma de Barcelona. Fou director del diari Levante-EMV en dos periodes: entre els anys 1987 i 1998, i des de 2009 fins 2013. Posseeix el Premi Llibertat d’Expressió que atorga la Unió de Periodistes Valencians.

 

La segunda conferencia del ciclo ‘Ambaixadors de cultura’ nos propone un debate sobre periodismo político

L‘Escola Europea de Pensament Lluís Vives y el Colegio Mayor San Juan de Ribera han organizado la segunda conferencia del ciclo ‘Ambaixadors de cultura’, que en esta ocasión se convertirá en un Debate sobre periodismo político. La cita será el martes 31 de enero, a partir de las 18:00 horas, en el Aula Magna del Centre Cultural la Nau de la Universitat de València (UV).

La charla contará como invitados con dos periodistas de la talla del catalán Enric Juliana y del valenciano Ferran Belda. La presentación del acto correrá a cargo de Santiago Pastor, presidente de la Asociación de Antiguos Colegiales del Colegio Mayor San Juan de Ribera de Burjassot.

Las inscripciones para poder acceder a la conferencia se pueden hacer desde el siguiente enlace: Inscripciones Debat sobre periodisme polític.

L’Escola Europea de Pensament Lluís Vives depende del Vicerrectorado de Cultura y Sociedad de la UV, con la participación de otros actores de la administración pública y de la sociedad civil.

Enric Juliana Ricart (Badalona, 1957) es periodista y escritor. Actualmente ocupa el puesto de director adjunto en el diario La Vanguardia, del que fue corresponsal en Italia entre 1997 y 2000. En los años 90 trabajó en TVE y en El País. Colabora en diversas tertulias televisivas.

Ferran Belda Pérez (Xàtiva, 1954) es licenciado en Historia Contemporánea por la Universitat de València i en Ciencias de la Información por l’Autònoma de Barcelona. Fue director del diario Levante-EMV en dos periodos: entre los años 1987 i 1998, y desde 2009 hasta 2013. Posee el ‘Premi Llibertat d’Expressió’ que otorga la Unió de Periodistes Valencians.